Tipurile de promovare
cele mai bune cu impact maxim

optimizare site / promovare site / extractie emailuri /
trimitere emailuri / reclama albastra / reclama sms /
postare anunturi online / branding realizare sigla /

O firma de promovare

O firma de promovare va poate ajuta sa deveniti bine cunoscut pe internet tot ea va poate garanta poziti fruntase si in acelasi timp incasari mai mari ocupandu-se de extractie de emailuri trimiterea lor si postarea de anunturi online. In acelasi timp va poate face cunoscut pe mai toate metodele de promovare online propuse chiar de dvs. Schimburi de link uri si schimb de bannere toate acestea vizand mai multi vizitatori si implicit clienti mai multi.

Un profesionist

Un profesionist poate face foarte multe dar o echipa poate face totul pentru firma dumneavoastra. Nu trebuie decat sa va relaxati pentru ca de promovarea online ne ocupam noi cum se poate mai bine. Ne-am propus sa nu facem doar o singura operatie si anume partea de SEO dimpotriva sa facem absolut TOTUL ca dvs sa fiti linistit ca mai bine de atat nu se poate. Suntem usor fixisti cand vine vorba de a ne face treaba bine si tot ce vrem este sa vedem clientul multumit pentru ca numai asa ne vom primii laude si recomandari ... iar noua ne plac clientii care ne recomanda.

Existati online

Existenta dumneavoastra online nu inseamna totul ! ATENTIE a fi pe prima pagina online NU este totul pentru o firma fie ea cu vanzari dedicate online. O spunem cu mana pe inima si am fi ipocriti sa spunem altcumva. A exista online a fi promovat online este foarte important dar pe langa trebuie sa va ocupati de promovarea firmei dvs si prin metode conventionale daca este posibil. Binevenita este un banner stradal care sa starneasca umorul dar sa fie si destul de intrigant pentru cel ce il vizualizeaza astfel incat sa face o vizita site ului dvs.

Modalitati de promovare online

Extragere emailuri

Gasirea unor clienti ce pot fi interesati de produsele si serviciile dvs in cateva zile este unul din puctul forte al promovarii online. O modalitate excelenta de a gasii clienti care se pot transforma rapid in vanzari.»

Expediere emailuri

Expedierea de emailuri se face dupa servere ce trimit emailurile cu un soft special ce permite intrarea lor in inbox proportia fiind de 80%. Alternarea de ip deasemenea ajuta la aceasta operatie de campanie prin email. »

Anunturi pe site uri

Inscrierea unui anunt in 400 site uri de anunturi maresc sansele de a promova un serviciu sau un produs considerabil. Nu trebuie sa ignoram segmentul de piata ce cauta solutiile la problemele lor pe site urile de anunturi. »

Optimizare online

Optimizarea este strict legata de site ea aduce beneficii in timp si pozitii mai bine. Este ca un tunning fin si mare atentie ajuta este bun dar vine uneori cu mici sacrificii in forma site ului. Optimizarea prin definitie nu inseamna totul si nu inseamna pozitii pe prima pagina. Optimizarea este suma masurilor modificarilor aduse unui site ca acesta sa devina cat mai placut motoarelor de cautare. »

Promovare o 9 dimensiune

Reclama Albastra

Asa cum ii spune numele de 'albastra' este modalitatea prin care clientii cu telefoane ce au blue tooth ul deschis vor primii automat un mesaj publicitar. »

Reclama SMS

Reclamele de tip SMS ajuta teribil atunci cand incercati sa va faceti cunoscut publicului larg. Este simplu un sms ajunge pe cateva zeci de mii de telefoane sau chiar pe sute de mii in functie de bugetul alocat de dvs acestei campanii. »

Realizare sigle si branding

Sigle si branding sunt ideale atunci cand incercati sa va faceti o imagine puternica a firmei sau chiar a dvs. Puteti beneficia de o imagine unica care sa va reprezinte intru totul si cu care sa va afirmati pe piata romaneasca si de ce nu pe cea internationala. »

Promovare online

Multitudinea operatiilor de a face un site cunoscut poarta si numele de promovare. Promovarea online nu se refera strict la pozitiile unui site in motoarele de cautare ci mai degraba la un tot unitar. Tot unitar ce are ca scop final aducerea de clienti interesati de oferta clientului sau serviciile pe care acesta le presteaza prin toate medalitatile disponibile firmei ce se ocupa cu promovarea site ului respectiv. »

Linkuri rapide

trimitere de mesaje prin bluetooth

Reclama albastra
Functioneaza excelent in Mall uri / aeroport / metrou / si oriunde exista o concentratie mare de populatie.

expediere de mesaje prin email

Trimitere emailuri
Campanie excelenta atunci cand oferta este scurta si la obiect.

postare de anunturi online

Postare de anunturi online
Excelenta atunci cand se doreste vanzarea unui produs/serviciu acesta fiind gasit usor pe google si nu numai.

reclama prin sms

Reclama SMS
Ganditi-va ca inca de a doua zi 10.000 de oameni stiu de dvs si 1% din ei doresc serviciile sau produsele dvs.

Valid XHTML 1.0 Strict