Reclama SMS permite transmiterea
mesajelor publicitare direct pe mobile

reclama sms / sms reclama / reclama prin sms /
reclame prin sms / reclama direct pe mobil / sms reclame /
reclama pe telefon / cea mai ieftina reclama / reclama prin sms uri /

Optimizarea

Optimizarea pe scurt este modalitatea de a aranja site ul si de a il face placut motoarelor de cautare astfel incat acestea sa se uite des la informatia postata in el. Mici modificari aduse in forma din spatele lui benefice rezultatelor din cautari.

mai mult

Promovarea

Promovarea este modalitatea in care site ul este dus in prima pagina pe majoritatea motoarelor de cautare in functie de cuvintele alese de client. In functie de cuvintele cheie alese se poate calcula bugetul cat si timpul aferent operatiei de promovare.

mail mult

Extractie Email uri

Extractia de emailuri asa cum ii spune si numele este modalitatea in care se cauta si extrag emailuri care vizeaza direct clientii dvs. Marketing ul pe email este si va ramana unul cu impact urias. Sa gasesti clienti de pe o zi pe alta nu este deloc ceva de neglijat.

mai mult

Reclama prin SMS trimitere mesaje text

Reclama prin sms

Excelenta si de impact urias pentru ca ajunge direct pe mobil iar acolo 99.99% este citita macar din curiozitate. Asta inseamna ca se intampla 2 lucruri bune pentru dvs va faceti cunoscut si a doua ca exista o sansa ca dvs sa vindeti ceva acelei persoane.

Ajunge instant !

Da ajunge instant pe zeci si sute de mii de terminale asta inseamna ca veti avea o popularitate pentru care altii lupta ani de zile si investesc zeci de mii de euro in metode care nu dau nici 10% rezultate visavis de aceasta metoda de promovare.

Pachete la alegere

Pachetele sunt la alegerea dumneavoastra si trimiterea lor se face de pe mai multe computere astfel incat timpul de trimitere a lor sa fie redus la minim. Puteti alege chiar si operatorul unde doriti sa ajunga aceste mesaje fie el Vodafone, Cosmote sau chiar Orange.

Beneficii

Sute de mii de mesaje text

Din aceste sute de mii de mesaje text veti avea sa spunem 10% vizite pe site si din aceste vizite 3% din ei se vor transforma in clienti fideli site ului si afacerii dvs. Acest lucru nu poate fi decat motiv de bucurie pentru dvs si angajatii dvs. Mult de lucru bani mai multi rulaj mai mare incasari si mai mari.

Ajunge fix unde trebuie

Ajunge pe un numar de mobil si asta este tot ce conteaza. Afacere devine cunoscuta la fel si site ul si daca aceste lucruri se intampla atunci clientii vor incepe sa apara negresit la dumneavoastra pe site. Ajung instant si REZULTATELE SUNT INCA DIN A DOUA ZI !

Pretul este mic

Visavis de o reclama de asemenea impact cu rezultate garantate pretul este cu adevarat infim. Ca sa ajunga in mana a 100.000 de clienti pretul este mic in comparatie cu fluturasi si cei ce ii impart timpul in care acesta ajunge in timp util. Ok avem 100.000 de fluturasi pentru impartire stradala dar acestia ajung rapid la gunoi iar timpul ca ei sa fie impartiti probabil ca este vorba de cateva luni de zile si zeci de angajati ce trebuie sa ii distribuie, iar pretul ... pretul trebuie sa fie cu adevarat mare.

Linkuri rapide

trimitere de reclama prin bluetooth

Reclama Albastra
Pe scurt mesaje publicitare prin bluetooth care sunt trimise in locuri aglomerate cum ar fi aeroporturi / mall uri / gari / metrou.

expediere si trimitere de email

Trimitere de emailuri
Una din excelentele metode de aducere a clientilor cu un impact urias se impune inaintea altor metode ce dau mult mai putine rezultate.

postare de anunt online

Postare anunturi
Postarea de anunturi online este binecunoscuta de toata lumea. Dar ce se intampla atunci cand se posteaza 400-500 anunturi online ? Se vinde mai mult.

realizare sigla

Realizarea de sigle
Realizarea de sigle si branding personal pentru firma si afacerea dvs. Veti avea o imagine noua un nou look care va fi respectata de cei cu care aveti contact .

Valid XHTML 1.0 Strict