Reclama Albastra permite transmiterea
mesajelor publicitare pe telefoanele mobile

reclama albastra / bluetooth reclama / reclama gratis in mall /
reclama gratis in aeroport / reclama gratis in metrou / blue tooth /
reclama bluetooth / cea mai ieftina reclama / reclama blue tooth

Optimizarea

Optimizarea pe scurt este modalitatea de a aranja site ul si de a il face placut motoarelor de cautare astfel incat acestea sa se uite des la informatia postata in el. Mici modificari aduse in forma din spatele lui benefice rezultatelor din cautari.

mai mult

Promovarea

Promovarea este modalitatea in care site ul este dus in prima pagina pe majoritatea motoarelor de cautare in functie de cuvintele alese de client. In functie de cuvintele cheie alese se poate calcula bugetul cat si timpul aferent operatiei de promovare.

mail mult

Extractie Email uri

Extractia de emailuri asa cum ii spune si numele este modalitatea in care se cauta si extrag emailuri care vizeaza direct clientii dvs. Marketing ul pe email este si va ramana unul cu impact urias. Sa gasesti clienti de pe o zi pe alta nu este deloc ceva de neglijat.

mai mult

Reclama prin Bluetooth

Reclama in Mall sau in Aeroport

Va intrebati probabil cat costa ? raspunsul este zeci de mii de euro fie ca postati un banner fie ca aveti un billboard ori un mesh. Pe aeroport sau in gara costa ceva mai mult deoarece acolo este vorba de un mai mare flux de oameni. Aceasta metoda este folosita cu maxim de succes afara si aduce beneficii celor ce o incearca.

Aproape gratis

Daca o reclama costa mii de euro pentru o luna sau mai putin pe aceste 'platforme' si cand spunem platforme ne referim la mall uri sau aeroporturi,gari si de ce nu statii aglomerate de metrou.

Cum se contorizeaza

Foarte simplu va aratam logurile cu mesajele si mac urile (adresele telefoanelor sunt unice ca un ip) telefoanelor ce au primit mesajele de la noi. La fiecare suta de mesaje trimise contul trebuie realimentat pentru a continua trimiterea lor.

Beneficii

Mii de oameni primesc reclama dvs

Fie ca este vorba de un aeroport sau de un mall toata lumea care are telefon cu bluetooth pornit va primii un mesaj de la dvs prin care va fi instiintat de produsele si serviciile prestate de dvs. Rapid convenabil si la obiect !

O metoda eleganta

Daca nu va aduce clienti direct cel putin va face afacerea dumneavoastra cunoscuta. A avea popularitate inseamna a avea vizitatori iar cand vizitatorii au nevoie de ce oferiti atunci vizitele se transforma in bani.

Reclama prin bluetooth

Atingeti clienti si lume pe care in mod normal nu ia-ti putea atinge pentru ca unii dintre ei nu sunt interesati de internet iar altora nu le avem casuta de email pentru a le putea trimite o oferta. Dar asa suntem siguri ca ajungem la cat mai multi iar acest lucru nu poate fi decat unul foarte bun !

Linkuri rapide

trimitere emailuri

Trimitere emailuri
Trimiterea emailurilor se face o data pe luna si consta in trimiterea catre toata baza de clienti sau doar catre cei interesati.

optimizare online

Optimizare online
Optimizarea site ului va fi facuta o singura data.Se vor aduce modificari/imbunatatiri in codul html al siteului.

extractie de emailuri

Extragere emailuri
Emailurile vor fi extrase pe domeniu de activitate sau se vor folosii emailuri generice. Cele generice vizeaza toata baza de date.

promovare online

Promovare online
Promovarea online inseamna totul pentru site ul dvs toate metodele de promovare existente si imbunatatiri majore aduse site ului pentru ca acesta sa vand mai mult..

Valid XHTML 1.0 Strict