Trebuie stiut inca de la inceput "cat costa"
Deasemenea preturile pe operatii

cat costa promovarea / promovare site preturi / extractie emailuri pret /
trimitere emailuri pret / reclama albastra preturi / reclama sms pret /
postare anunturi online pret / branding realizare sigla pret /

Preturile

Sunt modeste din punctul nostru de vedere si reflecta calitatea si timpul acordat fiecarui client in parte. Nevoile sunt diverse la fel sunt si preturile pentru ca uneori este bine sa fii incisiv si sa faci treaba decat sa astepti clienti din relatii sau povesti de pe la prieteni adunate.

Fiecare operatie pretul ei

In cazul in care se cere o cotatie de pret aceasta se poate face pentru fiecare operatie in parte. Preturi bune se obtin pentru mai multe operatii cumparate in acelasi pachet. Din start incercam sa va facem cunoscut faptul ca atunci cand optati pentru mai multe pachete se obtine un pret mai mic.

Reducere de pret

Numai in cazul in care se aleg mai multe pachete atunci se negociaza pretul final pentru operatiile pentru care opteaza clientul. Reduceri de pret deasemenea si pentru clienti adusi prin recomandare sau pentru clientii ce detin mai multe site uri. Acum pentru prima oara "cat mai multe cu atat mai ieftin" !

Mai multe pachete preturi mai mici

Extractie emailuri

Preturile sunt de 100 ron pentru 20.000 emailuri extrase pe un domeniu de activitate. Preturile pot fi negociate functie de cantitatea de emailuri extrasa. Pot exista domenii care sa nu contina 20.000 de emailuri iar pentru aceste cazuri vom furniza diferenta pe domenii asemanatoare. »

Expediere emailuri

Expedierea de emailuri costa 300 ron pentru o trimitere catre toata baza noastra de date ce are putin peste 1 milion adrese de email. Se poate realiza la cere un server pe Linux cu care sa puteti trimite dumneavoastra emailuri ori de cate ori aveti nevoie. Pretul pentru un astfel de server este de 400 ron iar avantajul il constituie faptul ca puteti schimba ip ul ori de cate ori doriti astfel ca emailurile dvs sa ajunga in inbox de fiecare data. »

Anunturi pe site uri

Inscrierea unui anunt in 400 site uri de anunturi costa 200 ron si se face manual de operatorii nostri. Pentru mai multe inscrieri se fac reduceri substantiale. Mare atentie la servicii de acest tip unde se posteaza un anunt intr-o retea de anunturi cu aceiasi baza de date pentru toate reteaua nu face bine la indexare in sensul ca anuntul nu devine vizibil in google. Recomandat este sa se faca postarea pe cat mai multe site uri de anunturi ce nu sunt detinute de aceiasi firma. »

Optimizare online

Pretul poate varia de la site la site. Optimizarea online a site ului costa 200 ron. Pretul este fix dar poate varia in functie de marimea site ului si a orelor de munca pentru ca acesta sa fie optimizat corespunzator. »

Preturile promovarii online

Reclama Albastra

Posibilitatea de a gasi clienti cu bani sau ce au business uri este poate una din cele mai importante. Astfel ca pretul pentru 1 luna de trimis reclama albastra intr-un mall / aeroport / statie metrou / este de 1000 ron lunar. »

Reclama SMS

Reclama de tip SMS este una din cele mai "sigure" pentru ca este poate singura ce are rata de succes de 100% in sensul ca ajunge fix pe un terminal mobil unde este citita. Spre deosebire de emailuri care au o rata de succes de numai 40-50% in sensul ca numai acest numar ajunge cu siguranta si este vizualizat de un potential client.
Pretul nostru este de 100.000 sms x 0.01 = 1.000 euro
Comanda minima este de 10.000 sms insemnand 100 euro

Tinand cont de preturile pietei care sunt de 0.04 eurocenti per sms insemnand ca la 10.000 sms se platesc 400 euro iar 100.000 sms se platesc 4.000 euro credem cu tarie ca avem unele din cele mai bune preturi de pe piata Romaneasca. »

Realizare sigle si branding

Siglele realizate de specialistii nostri sunt unele din cele mai apreciate iar acestea confera unicitate ele find realizate la cerintele clientului si iar forma fiecarei firme sau afaceri. Pretul pentru realizarea unei sigle este de 500 ron. »

Promovare online

Multitudinea metodelor de promovare online difera de la site la site dar aceasta are pret de pornire de 200 ron/lunar. In functie de ce tip de promovare online se preteaza pentru afacerea dvs preturile devin negociabile. Acestea pot beneficia de reduceri substantiale pentru pachetele alese de client. »

Linkuri rapide

reclama albastra

Reclama albastra
Excelenta in Mall uri / aeroport / metrou / si oriunde exista o concentratie mare de populatie.

expediere email

Trimiterea de emailuri
Garantia succesului unei oferte scurte si concise este asigurata de trimiterea de emailuri catre potentiali clienti.

postare de anunturi online

Postare de anunturi online
Vinde orice produs/serviciu acesta fiind gasit usor pe google/bing si nu numai.

trimite reclama prin sms

Reclama SMS
Ganditi-va de maine 100.000 de oameni stiu de dvs si 1% din ei doresc serviciile sau produsele dvs. Frumos gand nu ?

Valid XHTML 1.0 Strict