Sa vorbim putin despre optimizare site sau
optimizare seo - veti intelege mai mult

optimizare site / optimizare online / optimizare seo /
ce este aceasta / cum se face / rezultate rapide /
este importanta / trebuie facuta / optimizarea este obligatorie

Optimizarea

Optimizarea pe scurt este modalitatea de a aranja site ul si de a il face placut motoarelor de cautare astfel incat acestea sa se uite des la informatia postata in el. Mici modificari aduse in forma din spatele lui benefice rezultatelor din cautari.

mai mult

Promovarea

Promovarea este modalitatea in care site ul este dus in prima pagina pe majoritatea motoarelor de cautare in functie de cuvintele alese de client. In functie de cuvintele cheie alese se poate calcula bugetul cat si timpul aferent operatiei de promovare.

mail mult

Extractie Email uri

Extractia de emailuri asa cum ii spune si numele este modalitatea in care se cauta si extrag emailuri care vizeaza direct clientii dvs. Marketing ul pe email este si va ramana unul cu impact urias. Sa gasesti clienti de pe o zi pe alta nu este deloc ceva de neglijat.

mai mult

Optimizare site

1000 de case 1000 de obiceiuri

Toti au cate o viziune a optimizarii dar daca ar fi sa descrim ceva simplu pentru a putea fi pe intelesul oricui am spune: Optimizarea site ului este obligatorie se face o singura data si ca tinta are sa devina cat mai placut si cat mai vizitat de motoarele de cautare. De obicei optimizarea siteului se realizeaza modificand foarte usor codul din spatele site ului care este vazut de motoarele de cautare dar si in partea din fata a site ului insemnand partea de link uri / poze / asezare in pagina a continutului etc.

O data si bine

DA optimizarea se face o singura data site ului si din acel moment totul ar trebui sa se miste in directie buna. Optimizarea este un 'must' nu dureaza mult si in mare nu implica o munca enorma tocmai din acest motiv trebuie facuta cat mai rapid si cat mai bine pentru rezultate maxime.

Optimizarea obligatorie pentru excelenta

Atunci cand se doresc rezultate maxime si excelente optimizarea trebuie facuta cat mai rapid si cat mai pe deplin. Desigur multe firme fac optimizare dar nu toate fac toti pasii si aici nu ar fi vorba ca nu se doreste acest lucru ci doar ca nimeni nu cunoaste toate metodele. Ideea este sa se faca inca de la inceput cat mai mult si cat mai bine ca totul sa avanseze catre pozitia 1 pagina 1.

Beneficii

Rapiditate in indexarea site ului

Motoarele de cautare vor gasii mult mai rapid informatia postata pe site urile dvs. Aici intra serviciile noi pe care firma dvs incepe sa le presteze cat si produsele ce trebuiesc vandute urgent.

Optimizare vs Promovare

La drept vorbind aceste doua metode trebuie sa mearga mana in mana si nicidecum sa fie comparate si sa existe intrebarea 'care aduce mai multi clienti ?'. Sunt doua metode de promovare asemanatoare dar fiecare isi vizeaza telul final si acela de a transforma un site intr-o unealta de castigat bani.

Finalizata si rezultatele incep sa apara

Se vor observa cresteri in pozitii si clienti din ce in ce mai multi. Optimizarea este excelenta si merge mana in mana cu promovarea pentru ca una fara alta inseamna rezultate pe jumatate. Promovarea si optimizarea sunt obligatorii intr-o campanie de a va face site ul si afacerea cunoscuta pe interenet !

Linkuri rapide

extragere emailuri

Extragere emailuri
Se extrag dedicat din site urile ce vizeaza domeniul dvs de activitate. Se incearca trimiterea lor celor direct interesati.

promovare online

Promovare online
Promovarea unui site are de a face cu avansarea acestuia in primele pagini pe cuvintele cheie relevante acestuia.

realizare sigla

Realizare sigle
Ne ocupam de realizarea lor si de customizarea siglelor astfel incat sa dam o forma si o nuanta unica pentru dvs si sa va reprezinte cat mai bine.

optimizare online

Optimizare site
Optimizarea site ului este obligatorie atunci cand vizata este prima pagina. Optimizarea trebuie facuta pentru rezultate maxime.

Valid XHTML 1.0 Strict